Lidenskap

Helsemessige fordeler av Passionflower

Helsemessige fordeler av Passionflower

Lidenskapsblomst brukes til angst, inkludert angst før operasjon. Noen mennesker tar pasjonsblomst for søvnløshet, stress, ADHD, smerte og mange andre tilstander.

  1. Hva er passionflower bra for?
  2. Hva er bivirkningene av å ta lidenskapsblomst?
  3. Er lidenskapsblomst dårlig for leveren din?
  4. Er lidenskapsblomst en betennelsesdempende?
  5. Kan jeg ta lidenskapsblomst hver dag?
  6. Er Passionflower trygt å ta daglig?
  7. Som er bedre for angstvalerian eller lidenskapsblomst?
  8. Hvor raskt fungerer passionflower?
  9. Øker lidenskapsblomst serotonin?
  10. Senker lidenskapsblomst blodtrykket?
  11. Er Passionflower en blodfortynner?
  12. Kan pasjonsblomst forårsake urolig mage?

Hva er passionflower bra for?

I dag promoteres passionflower som et kosttilskudd for angst og søvnproblemer, så vel som for smerter, hjerterytmeproblemer, menopausale symptomer og oppmerksomhetssvikt hyperaktivitetsforstyrrelse. Det påføres huden for brannskader og for å behandle hemoroider.

Hva er bivirkningene av å ta lidenskapsblomst?

Hva er bivirkninger forbundet med bruk av lidenskapsblomst?

Er lidenskapsblomst dårlig for leveren din?

Passionflower er et ekstrakt av blomstene til planten Passiflora incarnata som hevdes å ha naturlige beroligende egenskaper og å være nyttig for behandling av angst og søvnløshet. Passionflower har ikke vært implisert i å forårsake serumenzymforhøyelser eller klinisk tilsynelatende leverskade.

Er lidenskapsblomst en betennelsesdempende?

Noen funn indikerer at pasjonsblomst har antiinflammatoriske effekter, men mer forskning er nødvendig for å bestemme bruken og effektiviteten.

Kan jeg ta lidenskapsblomst hver dag?

Når det tas gjennom munnen: lidenskapsblomst er LIKELIG SIKKER for de fleste når den brukes i mengder med smaksstoffer. Det er MULIG SIKKER for de fleste når det tas som te hver natt i 7 netter, eller som medisin i opptil 8 uker. Det kan forårsake bivirkninger som døsighet, svimmelhet og forvirring.

Er Passionflower trygt å ta daglig?

I følge NCCIH anses pasjonsblomst generelt som trygg. Men det kan forårsake noen bivirkninger, for eksempel søvnighet. svimmelhet.

Som er bedre for angstvalerian eller lidenskapsblomst?

En liten kontrollert studie fant at valerian ikke var mer effektiv enn placebo i behandlingen av generalisert angstlidelse. I en studie som sammenlignet lidenskapsblomst med beroligende middel, så begge medikamentene ut til å redusere pasientenes angst, men det var ingen placebogruppe for sammenligning.

Hvor raskt fungerer passionflower?

Passionflower fungerte ikke like raskt som oxazepam (dag 7 sammenlignet med dag 4). Imidlertid ga det mindre svekkelse på arbeidsytelsen enn oxazepam. Andre studier viser at pasienter som fikk pasjonsblomst før operasjonen hadde mindre angst enn de som fikk placebo, men de kom seg like fort fra anestesi.

Øker lidenskapsblomst serotonin?

Hos dyr er pasjonsblomst kjent for å forbedre romlig hukommelse og redusere stress samtidig som det reduserer serotoninnivået. I en studie utført på mennesker har pasjonsblomst vist seg å avhjelpe mindre søvnproblemer hos voksne etter en uke.

Senker lidenskapsblomst blodtrykket?

Pasjonsblomst

Studien fant at blodtrykksnivået ble betydelig redusert, sannsynligvis på grunn av GABA (gammaaminosmørsyre) -fremmende egenskaper til blomsten. Lidenskapsblomst har et antioksidant enzym som hjelper til med å senke blodtrykket.

Er Passionflower en blodfortynner?

Blodplater og antikoagulantia (blodfortynnende middel) - Passionflower kan øke tiden blod trenger for å koagulere, så det kan gjøre effekten av blodfortynnende medisiner sterkere og øke risikoen for blødning.

Kan lidenskapsblomst forårsake urolig mage?

Mulige bivirkninger

Bivirkninger er sjelden rapportert for pasjonsblomst, men kan omfatte kvalme, oppkast, døsighet, rask hjerterytme og mental bremsing.

skumsjampo mot vuggehetten
Hvilken sjampo er best for holderen? Hva blir kvitt vuggehetten raskt? Gjør sjampo vuggehetten verre? Hvordan bruker du Mustela Foam Shampoo? Kan jeg ...
10 Influensa B Symptomer
Influensa B symptomer feber. frysninger. sår hals. hoste. rennende nese og nysing. utmattelse. muskelsmerter og kroppssmerter. Hvor lenge varer influe...
Hva er en feberblister?
Forkjølelsessår - også kalt feberblærer - er en vanlig virusinfeksjon. De er små, væskefylte blemmer på og rundt leppene dine. Disse blemmene er ofte ...