Vervain

Gunstig bruk av urten Vervain

Gunstig bruk av urten Vervain

Vervain er et populært middel på grunn av dets flere plante-fordelaktige forbindelser. Noen av fordelene inkluderer antitumoreffekter, nervecellebeskyttelse, angst- og krampereduserende egenskaper og antimikrobiell aktivitet.

  1. Hva er de helsemessige fordelene ved Vervine?
  2. Er vervain og blue vervain det samme?
  3. Hva er verveine te?
  4. Er verveine te bra for deg?
  5. Hva er fordelene med blue vervain?
  6. Gjør Blue Vervain deg søvnig?
  7. Hvilken del av vervain brukes?
  8. Hva betyr vervain??
  9. Er lavendel en forfalskning?
  10. Hva brukes verbena te til?
  11. Kan du vokse?

Hva er de helsemessige fordelene ved Vervine?

Selv om vervain ikke har noen duft, mener alternative utøvere at vervain har antiinflammatoriske, antibakterielle, krampeløsende og smertestillende (smertelindrende) egenskaper som er gunstige for ens helse. Vervain er også referert til som amerikansk blå verbena, enklere glede, hellig urt, myggplante og vill isop..

Er vervain og blue vervain det samme?

Vervain er også kjent som American Blue Vervain and Simpler's Joy. Denne planten er i plantefamilien Verbenacea, men ikke å forveksle med sitronverbena (Aloysia triphylla). Dette er to forskjellige planter som bare tilhører samme plantefamilie.

Hva er verveine te?

Fransk Verveine, også kjent som sitronverbena og verveine odorante, er en duftende urt som er hjemmehørende i Sør-Amerika, nemlig Argentina, Chile og Peru. ... Verveine er en allsidig urt og kan gi sin friske, sitronrike aroma til alle slags te, brennevin, desserter eller andre kulinariske herligheter..

Er verveine te bra for deg?

Vokst siden antikken tilskrives verbena tusen helsemessige fordeler: å lindre migrene, angst, tonikum i sirkulasjonssystemet, mageproblemer, revmatisme ... Men fremfor alt er det kjent for sine beroligende effekter, å nyte en liten og behagelig øyeblikk i løpet av en pause.

Hva er fordelene med blue vervain?

Etnobotanisk: Blue vervain brukes internt til å behandle depresjon, feber, hoste, kramper, gulsott og hodepine. Eksternt brukes det mot kviser, sår og kutt. Advarsel: Blå vervain kan forstyrre blodtrykksmedisiner og hormonbehandling. Store doser vil indusere oppkast og diaré.

Gjør Blue Vervain deg søvnig?

Hvis du er kjent med urten og kjenner en lapp hvor den vokser, gjør du et poeng neste sommer for å se hvordan bier oppfører seg etter å ha samlet nektaren ... De begynner å oppføre seg litt søvnige! Å bygge personlige relasjoner med en urt er en av spenningene ved å være urtemedisin og medisinmaker.

Hvilken del av vervain brukes?

Luftdelene har blitt brukt tradisjonelt i mange forhold, inkludert stimulering av amming og behandling av dysmenoré, gulsott, gikt, nyrestein, hodepine, depresjon, angst og søvnløshet. Vervain regnes også som en snerpende, en bitter fordøyelseskanal og et vanndrivende middel.

Hva betyr vervain??

: hvilken som helst av en slekt (Verbena av familien Verbenaceae, den vervefamilien) av hovedsakelig amerikanske planter som har avdekket krydderblomster, en kronblad med en 5-flettet lem og en frukt som skiller seg i fire nøtter.

Er lavendel en vervain?

Vervain familie. Blomster fra Vervain-familien har et langt corolla-rør som strekker seg ut i 4 eller 5 fliker, i vårt område generelt 5 fliker. Blomstene er små (! / 6 til 1/3 tommer eller 1 cm brede), vanligvis lavendel, og kommer i pigger eller små klynger. De vokser på en stilk som er omtrent 2 fot eller 65 cm høy.

Hva brukes verbena te til?

Det er mye drukket som et fordøyelsesmiddel, noe som gjør det til den perfekte koppen etter middagen. Teens avslappende egenskaper betyr at den kan drikkes for å berolige magekramper og menstruasjonssmerter. Sitronverbena er også beroligende for både sinn og kropp: det er kjent for å lindre stress og nervøsitet.

Kan du vokse?

Voksende Vervain Urter

Vervain urteplanter vokser godt i full sol, men planten tåler delvis skygge. Godt drenert jord er en nødvendighet. Den beste måten å komme i gang med å dyrke Vervain-urter er å plante frø direkte i hagen på sensommeren eller tidlig på høsten.

influensavirusstruktur
VIRIONSTRUKTUR OG ORGANISASJON Med elektronmikroskopi er influensa A- og B-virus praktisk talt umulig å skille. De er sfæriske eller trådformede, med ...
forkjølelse behandling
Kaldemedisiner som fungerer Hold deg hydrert. Vann, juice, klar buljong eller varmt sitronvann med honning hjelper til med å løsne overbelastning og f...
De sjokkerende fordelene med kalde dusjer
Kalddusj fordeler nr. 1 Øk immunfunksjonen. ... Fordeler med kald dusj nr. 2 Reduser depresjon. ... Fordeler med kald dusj nr. 3 Fremskynde stoffskift...