Cantaloupe

10 helsemessige fordeler av cantaloupe

10 helsemessige fordeler av cantaloupe

Cantaloupe, en rekke muskelmeloner, er et spesielt godt valg.

  1. Hva gjør cantaloupe for kroppen din?
  2. Er cantaloupe en supermat?
  3. Hva er den beste tiden å spise cantaloupe?
  4. Hvilken melon er den sunneste?
  5. Hva er de 3 matvarene å aldri spise?
  6. Kan du gå ned i vekt og spise cantaloupe?
  7. Er cantaloupe bra for håret?
  8. Er cantaloupe et avføringsmiddel?
  9. Har cantaloupe mye sukker?
  10. Kan jeg spise cantaloupe om natten?
  11. Kan jeg spise melon om natten?
  12. Er cantaloupe bra for huden?

Hva gjør cantaloupe for kroppen din?

Cantaloupe Ernæring

100% av den daglige verdien for vitamin C, en kraftig antioksidant som beskytter cellene dine mot skade. Alt ditt daglige behov for vitamin A, som hjelper med å holde øynene, huden, beinene og immunforsvaret sunt.

Er cantaloupe en supermat?

Sammendrag. Cantaloupe er en forfriskende og sunn frukt som er på sitt beste om sommeren. Den inneholder vann og en rekke mineraler, vitaminer og antioksidanter som kan være gunstige som en del av et variert kosthold.

Hva er den beste tiden å spise cantaloupe?

Ta opp noen nå mens det er i sesongen. Muskmeloner (det vil si oransje cantaloupe og grønn honningdugg) er tilgjengelig fra juli til august og noen ganger så sent som i midten av oktober i varmere klima. Relatert til squash, vannmelon og agurker, er disse fruktene smaksatt for sin saftige godhet og søte smak av smak.

Hvilken melon er den sunneste?

Både cantaloupe og honningmelon er gode valg, selv om cantaloupe inneholder flere antioksidanter. Et godt valg for å redusere risikoen for matbåren sykdom er mangfoldet av melon med honningduggmelonskall og cantaloupekjøtt.

Hva er de 3 matvarene å aldri spise?

UNNGÅ: Raffinerte korn

Kan du gå ned i vekt og spise cantaloupe?

Selv om frukt inneholder litt sukker, kan du enkelt ta dem med på et vekttap diett. De inneholder mye fiber, antioksidanter og forskjellige næringsstoffer som reduserer økningen av blodsukker etter måltider.

Er cantaloupe bra for håret?

Cantaloupe er bra for håret ditt

Cantaloupes mest potente vitaminer - A og C - er avgjørende for å hjelpe oss med å opprettholde sterkt, sunt hår, og bare en porsjon (omtrent en fjerdedel av en melon) inneholder 100 prosent av de anbefalte kosttilskuddene til begge.

Er cantaloupe et avføringsmiddel?

Cantaloupe inneholder både løselig og uoppløselig fiber, som fungerer sammen for tarmhelse, og hjelper til med å forhindre forstoppelse og opprettholder en sunn fordøyelseskanal. "Cantaloupe, så vel som andre matvarer med fiber, fungerer som mat for tarmbakterier," sier Majumdar.

Har cantaloupe mye sukker?

Cantaloupe og honningmelon er spesielt søte og deilige, selv om de bare inneholder 8 g sukker per 100 gram. Vannmelon kan også være en velsmakende og forfriskende matbit, men den inneholder overraskende mye sukker. Med 18 gram sukker i en gjennomsnittlig kile vannmelon er det en av de mest sukkerholdige fruktene du kan spise.

Kan jeg spise cantaloupe om natten?

Cantaloupe Melon

Med bare 50 kalorier gir en kopp terninger med cantaloupe nesten 100% av det daglige behovet for vitamin A og C. Det antioksidantforsterket, bare en time før sengetid, kan hjelpe deg med å sove bedre.

Kan jeg spise melon om natten?

INSIDER Sammendrag: Noen matvarer er en dårlig ide å spise før sengetid - og ikke på grunn av kaloriene. Visse matvarer kan føre til søvnløse netter og fordøyelsesproblemer. Selv sunn mat som tomater og vannmeloner bør unngås før du sover.

Er cantaloupe bra for huden?

Muskmelon, cantaloupe eller kharbuja er ikke bare en ekstremt forfriskende matbit for sommeren, men også en flott frukt som gjør huden din myk og glødende. Sammen med å hjelpe huden til å holde seg hydrert, er frukten fullpakket med næringsstoffer som vitamin A, B og C, som hjelper den til å holde seg sunn, ung og smidig.

kald behandling
Kaldemedisiner som fungerer Hold deg hydrert. Vann, juice, klar buljong eller varmt sitronvann med honning hjelper til med å løsne overbelastning og f...
kald dusj og kortisol
Kortisol er det kamp-eller-fly- hormonet som kroppen frigjør som respons på stress. Senking av kortisolnivået i blodet kan derfor bidra til å redusere...
Er respiratorisk syncytialvirus som en forkjølelse? Lær mer om RSV
Respiratorisk syncytial (sin-SISH-ul) virus kan også infisere voksne. Hos voksne og eldre, sunne barn er RSV-symptomer milde og etterligner vanligvis ...