Medisinsk

medisinsk kodingskarriere

medisinsk kodingskarriere

Noen av jobbalternativene innen medisinsk fakturering og koding inkluderer:

  1. Er medisinsk koding en god karriere?
  2. Hvor mye tjener medisinske kodere på å jobbe hjemmefra?
  3. Er medisinsk koding en døende karriere?
  4. Er medisinske kodere etterspurt?
  5. Kan en medisinsk kode jobbe hjemmefra?
  6. Er medisinsk koding en stressende jobb?
  7. Hva betaler mer medisinsk fakturering eller koding?
  8. Hvor vanskelig er medisinsk koding?
  9. Hva gjør medisinske kodere en time?
  10. Hvilken medisinsk koder tjener mest penger?
  11. Hva tjener medisinske kodere?
  12. Hva er fremtiden for medisinske kodere?

Er medisinsk koding en god karriere?

Absolutt, det er de! Det er ingen bedre tid å tjene medisinsk kodesertifikat og bli med i denne blomstrende bransjen full av muligheter og fremskritt. I følge Bureau of Labor Statistics (BLS) er jobbutsiktene for medisinske kodere definitivt lyse uten tegn til regresjon.

Hvor mye tjener medisinske kodere på å jobbe hjemmefra?

Remote Medical Coder Lønn

JobbtittelLønn
Change Healthcare Remote Medical Coder lønn - 7 lønninger rapportert$ 20 / t
Maxim Healthcare Group Remote Medical Coder lønn - 6 lønninger rapportert$ 25 / t
Healthcare Resource Group Remote Medical Coder lønn - 6 lønninger rapportert$ 20 / t

Er medisinsk koding en døende karriere?

Som et resultat tar teknologiske fremskritt jobber. Det er spådd at 85% av karrieren i 2030 ikke eksisterer ennå i følge The Institute for the Future (IFTF). ...

Er medisinske kodere etterspurt?

Medisinsk fakturering og koding hadde vært blant de mest etterspurte yrkene. Faktisk oppførte Bureau of Labor Statistics medisinsk koding blant de 20 raskest voksende yrkene. AAPC bemerker at “jobbsikkerhetsfaktorer til livskvalitet, som er en grunn til at medisinsk koding er et godt yrkesvalg.

Kan en medisinsk kode jobbe hjemmefra?

Medisinsk fakturering og koding har følgende fordeler: Du kan jobbe hjemmefra. Mange helsepersonell outsourcer arbeidet sitt, slik at du ikke trenger å jobbe fra et bestemt kontor. Mange fakturerer og kodere er uavhengige entreprenører.

Er medisinsk koding en stressende jobb?

Jeg tror koding for det meste fjernet 80% av jobbrelatert stress. En stor del av det var dårlig pendling begge veier, og helsetjenester er stressende uansett vei. Å jobbe fjernkontroll er flott. Det er praktisk, det sparer meg mye penger, og når barna mine er syke eller har en snødag / doktoravtale.

Hva betaler mer medisinsk fakturering eller koding?

Når det gjelder gjennomsnittlig lønn, er det ingen forskjell mellom medisinsk fakturering og medisinsk koding. Arbeidsgiver, geografisk beliggenhet og mange års erfaring er de faktorene som har størst innvirkning på inntjeningen.

Hvor vanskelig er medisinsk koding?

En av de vanskeligste aspektene ved medisinsk koding er å kjenne tusenvis av koder fra mange kodesett som oppdateres regelmessig. ... For det første er det viktig å vite at medisinske kodere faktisk ikke trenger å huske alle disse kodene.

Hva gjør medisinske kodere en time?

30. mars 2021 er den gjennomsnittlige timelønnen for en medisinsk kode i USA $ 21,52 i timen.

Hvilken medisinsk koder tjener mest penger?

Certified Professional Coders (CPCs) oppnår en gjennomsnittlig lønn på $ 51,454 hvert år. Certified Outpatient Coding (COC) spesialister tjener en gjennomsnittlig årslønn på $ 58 822. Det høyeste inntektssnittet tilhører Certified Physician Practice Managers (CPPM) som henter hjem $ 64,666 per år.

Hva tjener medisinske kodere?

På grunn av den høye etterspørselen etter kodere, vokser lønningene til nye medisinske kodere år etter år. De siste rapportene fra Bureau of Labor Statistics viser at en medisinsk koder i gjennomsnitt tjener $ 16,42 i timen for en årslønn på $ 34,160, med variasjoner basert på beliggenhet.

Hva er fremtiden for medisinske kodere?

US Bureau of Labor Statistics rapporterte at jobbvekst for medisinske kodere vokser med mer enn det dobbelte av gjennomsnittsraten i alle bransjer. Mellom 2014 og 2024 forventes antall medisinske kodingsjobber å vokse med 15 prosent.

typer influensa
Det er fire typer influensavirus A, B, C og D. Human influensa A og B-virus forårsaker sesongmessige sykdomsepidemier (kjent som influensasesongen) ne...
nevn symptomene på influensa
Influensa Symptomer feber * eller feber / frysninger. hoste. sår hals. rennende eller tett nese. muskel- eller kroppssmerter. hodepine. tretthet (tret...
10 nyrestein symptomer
Her er åtte tegn og symptomer på at du kan ha nyrestein. Smerter i ryggen, magen eller siden. ... Smerter eller svie under vannlating. ... haster med ...