Kondom

Kondomer endrer farge når STD oppdages

Kondomer endrer farge når STD oppdages

Øye, latexkondomet er dekket av antistoffer som vil reagere med bakteriene som finnes i kjønnssykdommer, og utløse en endring av farge. Dette vil skje på begge sider av kondomet. I nærvær av STI, ville kondomet bli grønt for klamydia, lilla for kjønnsvorter, blått for syfilis og gult for herpes.

  1. Er det kondomer som oppdager kjønnssykdommer?
  2. Kan kondomer endre farge?
  3. Hvorfor skifter kondom farge?
  4. Kan klamydia passere gjennom kondomer?
  5. Hvorfor blir kondomer gule?
  6. Hvor kan jeg kjøpe STD-kondomer?
  7. Skifter trojanske kondomer farge?

Er det kondomer som oppdager kjønnssykdommer?

Den såkalte “S.T. EYE ”kondom er en konseptuell design som endrer farge når den kommer i kontakt med en STI som klamydia eller syfilis. Ideen er tankegangen til Muaz Nawaz, 13, Daanyaal Ali, 14, og Chirag Shah, 14, som deltar på Isaac Newton Academy i øst London.

Kan kondomer endre farge?

Det ville være antistoffer på kondomet som ville samhandle med antigenene til kjønnssykdommer og føre til at kondomet endret farger avhengig av sykdommen ... Hvis kondom for eksempel ble utsatt for klamydia, kan det lyse grønt - eller gult for herpes, lilla for humant papillomavirus og blått for syfilis.

Hvorfor skifter kondom farge?

Daanyal Ali, Muaz Nawaz og Chirag Shah kaller oppfinnelsen sin for «S.T. Eye ”og sa at de vil bidra til å gjøre sex tryggere. “Det ville være antistoffer på kondomet som ville samhandle med antigenene til kjønnssykdommer, og føre til at kondomet endret farger avhengig av sykdommen ...

Kan klamydia passere gjennom kondomer?

Bakteriene spres vanligvis gjennom kjønn eller kontakt med infiserte kjønnsvæsker (sæd eller vaginal væske). Du kan få klamydia gjennom: ubeskyttet vaginal, anal eller oralsex. dele sexleketøy som ikke blir vasket eller dekket med et nytt kondom hver gang de brukes.

Hvorfor blir kondomer gule?

Det vil være antistoffer på kondomet som vil samhandle med antigenene til kjønnssykdommer, noe som får kondomet til å endre farger avhengig av sykdommen. For eksempel, hvis kondomet ble utsatt for klamydia, kan det lyse grønt - eller gult for herpes, lilla for humant papillomavirus og blått for syfilis.

Hvor kan jeg kjøpe STD-kondomer?

Du kan få kondom fra apotek, helsesentre for planlagte foreldre, helsesentre, legekontorer, supermarkeder, nærbutikker, online og til og med fra salgsautomater. Du trenger ikke resept, og det er ingen aldersbegrensninger - noen kan kjøpe kondomer.

Skifter trojanske kondomer farge?

EYE "kondomer endrer farge når de oppdager tilstedeværelsen av bakterier assosiert med STI. ... EYE" kondomer kommer i kontakt med bakteriene som er tilstede i herpes, for eksempel blir de gule. Når de oppdager klamydia, blir de grønne. For syfilis blir de blå og så videre.

nevn symptomene på influensa
Influensa Symptomer feber * eller feber / frysninger. hoste. sår hals. rennende eller tett nese. muskel- eller kroppssmerter. hodepine. tretthet (tret...
å ta en kald dusj om morgenen er veldig sunt
En kald dusj om morgenen gjør mer enn å vekke deg og forbedre sirkulasjonen. De kalde og varme stimuli trekker seg sammen og utvider blodkarene dine, ...
Hva er akutt nyresvikt?
Akutt nyreskade (AKI), også kjent som akutt nyresvikt (ARF), er en plutselig episode av nyresvikt eller nyreskade som skjer i løpet av få timer eller ...