Cetirizine

cetirizinhydroklorid

cetirizinhydroklorid

Cetirizine Hydrochloride 10 mg tabletter brukes til å lindre symptomer på høysnue og andre allergiske tilstander (f.eks. Nysing, rennende eller kløende nese) eller til hudutslett (kronisk nesleutslett, idiopatisk urtikaria) hos voksne og barn over 6 år.

  1. Hva tas cetirizinhydroklorid for?
  2. Er cetirizin bra mot hoste?
  3. Hva brukes cetirizin 10 mg til?
  4. Hva cetirizin gjør med kroppen?
  5. Hvor lang tid kan det ta cetirizin?
  6. Skal jeg ta cetirizin om morgenen eller om natten?
  7. Er cetirizin bra mot kulde?
  8. Er cetirizin antiinflammatorisk?
  9. Kan cetirizin behandle sår hals?
  10. Når skal jeg ta cetirizin?
  11. Kan jeg ta cetirizin 10 mg to ganger daglig?
  12. Kan cetirizin øke blodtrykket?

Hva er cetirizinhydroklorid tatt for?

Cetirizine er et antihistamin medisin som lindrer symptomene på allergi. Den brukes til å behandle: høysnue. konjunktivitt (rødt, kløende øye)

Er cetirizin bra mot hoste?

Denne studien viser at behandling med cetirizin reduserer hostintensiteten (P < 0,05) og frekvens (P < 0,01). Avslutningsvis forbedrer cetirizin hoste klinisk på grunn av pollenallergi.

Hva brukes cetirizin 10 mg til?

Cetirizine 10 mg tabletter er et antiallergisk medisin. for lindring av symptomer på høysnue (sesongmessig allergisk rhinitt) og allergier som støv eller kjæledyrallergi (flerårig allergisk rhinitt), som nysing, kløende, rennende og tett nese, kløende, røde og rennende øyne.

Hva cetirizin gjør med kroppen?

Cetirizine er i en klasse medisiner som kalles antihistaminer. Det virker ved å blokkere virkningen av histamin, et stoff i kroppen som forårsaker allergiske symptomer. Cetirizine er også tilgjengelig i kombinasjon med pseudoefedrin (Sudafed, andre).

Hvor lang tid kan det ta cetirizin?

Kontakt legen din hvis de milde allergisymptomene ikke har blitt bedre etter tre dagers behandling med cetirizin, eller hvis elveblestene vedvarer i mer enn seks uker til tross for at du tar cetirizin. Avbryt cetirizin når allergisymptomene dine har løst seg.

Skal jeg ta cetirizin om morgenen eller om natten?

Cetirizine kan tas når som helst på dagen. Hos de fleste er det ikke beroligende, så de tar det om morgenen. Imidlertid synes en prosentandel av folk at det er beroligende, så hvis det gjør deg døsig, er det best å ta det om kvelden. Cetirizine kan tas med eller uten mat.

Er cetirizin bra mot kulde?

Cetirizin er et antihistamin som reduserer effekten av naturlig kjemisk histamin i kroppen. Histamin kan gi symptomer på nysing, kløe, rennende øyne og rennende nese. Cetirizine oral brukes til voksne og barn for å behandle forkjølelses- eller allergisymptomer som nysing, kløe, rennende øyne eller rennende nese.

Er cetirizin antiinflammatorisk?

Dataene viser at cetirizin har antiinflammatoriske effekter bortsett fra H1-antagonisme.

Kan cetirizin behandle sår hals?

Bengaluru: Mens viral feber og forkjølelse fortsetter å påvirke byboerne med symptomer på rennende nese, ondt i halsen, hoste, heshet og muskelsmerter, bruker mange pasienter OTC-legemiddel, cetirizin, som er et antihistamin, for øyeblikkelig lindring.

Når skal jeg ta cetirizin?

Cetirizine er et antihistamin som brukes til å lindre allergisymptomer som rennende øyne, rennende nese, kløende øyne / nese, nysing, elveblest og kløe. Det fungerer ved å blokkere et bestemt naturlig stoff (histamin) som kroppen din lager under en allergisk reaksjon.

Kan jeg ta cetirizin 10 mg to ganger daglig?

Den vanlige dosen for voksne yngre enn 65 år og barn som er 6 år og eldre er en dose på 10 milligram (mg) per dag. Du bør ikke ta mer enn 10 mg på 24 timer. Legen din kan anbefale en dose på 5 mg en eller to ganger om dagen hvis allergiene dine er milde.

Kan cetirizin øke blodtrykket?

For allergikere med hjertesykdom, bør medisiner som Allegra, Zyrtec eller Claritin være trygge. Imidlertid kan medisiner som inneholder avlastende midler - inkludert Allegra-D, Zyrtec-D og Claritin-D - øke blodtrykket og hjertefrekvensen eller forstyrre hjertemedisinen..

10 symptomer på influensa
Mennesker som har influensa føler ofte noen eller alle av disse symptomene feber * eller feber / frysninger. hoste. sår hals. rennende eller tett nese...
Hva er en nyre cyste?
Nyrecyster er runde væsker som dannes på eller i nyrene. Nyrecyster kan assosieres med alvorlige lidelser som kan svekke nyrefunksjonen. Men oftere er...
nyresykdom
Nyresykdom betyr at nyrene dine er skadet og ikke kan filtrere blod slik de burde. Du har større risiko for nyresykdom hvis du har diabetes eller høyt...